Neymar verrast met dit nieuwe kapsel

Neymar verrast met dit nieuwe kapsel
Zaterdag 17 maart 2018 - 18:04   I   door Redactie

Er zit voor Neymar na zijn operatie niets anders op dan te revalideren en zijn herstel tijd te gunnen. Blijkbaar begint hij zich toch ook wat te vervelen. Zo heeft hij nu ook een nieuw kapsel. De Braziliaan heeft nu dreadlocks.

Neymar werd twee weken geleden geopereerd aan de rechtervoet. Daar had hij een middenvoetsbeentje gebroken. Neymar revalideert in Mangaratiba Neymar onder leiding van kinesist Rafael Martini. Die begeleidt de aanvaller van Paris Saint-Germain al sinds het begin van zijn carrière.

Intussen pakte Marca uit met het bericht dat liefst vier spelers van PSG overhoop liggen met de Braziliaanse ster. Het doet de geruchten over een vertrek van de aanvaller bij de Franse club weer verder aanwakkeren. 

Met Edison Cavani kan hij al het hele seizoen niet opschieten. Daarnaast gaat het ook niet goed met Angel Di Maria, Javier Pastore en Giovani Lo Celso. De drie Argentijnen liggen niet in de bovenste schuif bij Neymar, die hoopt dat PSG komende zomer alternatieven vindt voor de drie.

Poll: Ben jij fan van zijn nieuw kapsel?

TAGS  I  Neymar  I   PSG

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024