Neymar eert Stephen Hawking, maar niet iedereen is daar tevreden mee

Neymar eert Stephen Hawking, maar niet iedereen is daar tevreden mee
Woensdag 14 maart 2018 - 21:51   I  

Neymar is momenteel volop aan het revalideren na een operatie aan de voet. De Braziliaan probeert tijdig fit te geraken voor het WK, want Brazilië heeft in het verleden al getoond dat het de speler van PSG echt wel nodig heeft, wil het haar beste niveau halen.

Vandaag overleed ook Stephen Hawking stil in zijn slaap. De briljante wetenschapper leed al vijftig jaar aan ALS, de spierziekte die hem helemaal verlamde. Hij zat dan ook al geruime tijd in een rondstoel en sprak ook met behulp van een computerprogramma.

Neymar eert Hawking

Voor Neymar was dat het perfecte moment om de wetenschapper te eren. Hij plaatste een foto op zijn Instagram ter ere van Hawking vanuit zijn eigen rolstoel. Hij plaatste daar ook nog een citaat van de wetenschapper bij. "Men moet een positieve houding blijven behouden, ook als men zich in een mindere periode bevindt."

Gemengde reacties

Niet iedereen was even opgezet met de post van Neymar. Een deel van zijn fans vond het mooi dat hij net uitgerekend vandaag een foto met een citaat van Hawking op zijn Instagram plaatste. Anderen vonden het dan weer zeer onsmakelijk en vonden het ook ongepast om de dood van Hawking te gebruiken om zichzelf populair te maken.

Poll: Vindt u het mooi of ongepast?

TAGS  I  Neymar  I   PSG  I   Hawking

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024