'Neymar speelt verlanglijstje door en wil deze 2 kleppers bij PSG'

'Neymar speelt verlanglijstje door en wil deze 2 kleppers bij PSG'
Woensdag 14 maart 2018 - 10:12   I  

De kans is reëel dat Neymar dit seizoen niet meer in actie komt voor Paris Saint-Germain. De Braziliaanse ligt in de lappenmand met een voetblessure. Dat geeft Neymar evenwel de tijd om na te denken over zijn toekomst en andere zaken.

De voorbije weken en maanden werd dé ster van PSG al meermaals aan een nieuwe monstertransfer gelinkt. Zo zou Real Madrid érg geïnteresseerd zijn. De Koninklijke hoopt volgende zomer enkele grote transfers te realiseren en Neymar zou alvast een toptarget zijn.

Bij PSG willen ze echter niet van een vertrek van Neymar weten. De Franse topclub maakte zich al meermaals sterk dat de Braziliaan ook volgend seizoen nog in het Parc des Princes zal voetballen. Volgens Don Balon is het niet uitgesloten dat Neymar in Parijs blijft, maar dan zal PSG wel inspanningen moeten doen.

Neymar wil de Champions League winnen, en acht dat niet mogelijk met het huidige spelersmateriaal. Daarom speelde de aanvaller alvast een verlanglijstje door aan het bestuur van PSG. Neymar zou graag zijn landgenoot Casemiro (Real Madrid) en zijn ex-ploegmakker Marc-André ter Stegen (FC Barcelona) naar zijn club zien komen. Benieuwd of PSG de wensen van zijn ster in vervulling kan laten gaan.

Poll: Kan PSG deze twee spelers binnenhalen?

TAGS  I  Neymar  I   PSG  I   Real Madrid  I   Casemiro  I   ter Stegen Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024