'Neymar wil gekoppeld worden aan De Bruyne'

'Neymar wil gekoppeld worden aan De Bruyne'
Maandag 12 maart 2018 - 17:18   I   door Redactie

Real Madrid is zeer geïnteresseerd in Neymar. Dat is intussen wel bekend. Nu blijkt er echter nog een club meer dan gewone interesse te tonen in de Braziliaan. Volgens Diario Gol wil ook Manchester City de aanvaller aantrekken. Neymar zou zelfs een voorkeur hebben voor de Engelse topclub.

Real Madrid zou de vader van Neymar laten weten hebben dat het bereid is om 400 miljoen euro te investeren. De voorkeur van de aanvaller van Paris Saint-Germain zou echter naar zijn ex-club Barcelona gaan. Als Barça hem niet kan betalen, dan zou hij naar Manchester City willen waar Pep Guardiola de coach is. Dat vertelde hij aan zijn oud-ploeggenoten.

Lionel Messi en Gerard Piqué hebben nog veel contact met Neymar. Hij zou hen toevertrouwd hebben dat hij Man City verkiest boven Real Madrid. De kans lijkt dus plots klein dat hij naar Real zal verhuizen. Ook City is een kapitaalkrachtige club en kan dus vele miljoenen op tafel leggen. Bij Man City zou hij dan ploeggenoot worden van Kevin De Bruyne en Vincent Kompany.

Spijt

Neymar verliet Barcelona afgelopen zomer voor 222 miljoen euro. Al snel werd hij echter ongelukkig in Parijs. Hij lag al overhoop met zijn ploegmaat Cavani, met zijn coach Emery en ook met zijn club. Een snel vertrek lijkt dan ook aanstaande. Momenteel staat hij geblesseerd aan de kant.

Poll: Zou jij De Bruyne en Neymar graag in 1 ploeg zien?

TAGS  I  Neymar  I   PSG  I   shw

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024