Financiële nachtmerrie op de transfermarkt voor Club Brugge

Financiële nachtmerrie op de transfermarkt voor Club Brugge
Maandag 29 juli 2024 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft geen plaats meer voor Roman Yaremchuk, dat is nu wel duidelijk. Met Gustaf Nilsson, Ferran Jutgla en Romeo Vermant heeft het al drie spitsen rondlopen die hopen op een basisplaats. Voor de Oekraïner, die nooit kon overtuigen in Brugge, is het einde verhaal.

Daarom dat club en speler deze zomer naar een oplossing gingen zoeken. Waar de ex-speler van Gent eerst nog op interesse kon rekenen vanuit Turkije, lijkt hij nu goed op weg om in Griekenland aan de slag te gaan. Olympiakos zou de volgende bestemming worden.

Volgens Griekse bronnen komt de transfer zelfs erg dichtbij. Naar verluidt wordt de spits maandagochtend op de luchthaven verwacht waarna hij het vliegtuig zal nemen naar Griekenland. De medische testen zouden daar al gepland staan.

Op die manier komt er een einde aan de lijdensweg van Yaremchuk. De aanvaller kwam twee zomers geleden over van Benfica voor zeventien miljoen euro. Sindsdien speelde hij amper 32 wedstrijden voor Club Brugge. Hij scoorde er zes doelpunten en gaf ook drie assists. Bronnen melden nu dat Club vijf miljoen euro krijgt van Olympiakos. Zo doet het twaalf miljoen euro verlies op de Oekraïner.

Poll: Is vijf miljoen euro een som naar waarde voor Yaremchuk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Roman Yaremchuk  I  Olympiakos

dinsdag 22 oktober 2024

maandag 21 oktober 2024

zondag 20 oktober 2024

zaterdag 19 oktober 2024