Club Brugge doet geweldige zaak: "Hij heeft enorme kwaliteiten aan de bal"

Club Brugge doet geweldige zaak:
Maandag 15 juli 2024 - 15:00   I   door Redactie

Hans Vanaken ziet het helemaal goed komen dit seizoen bij Club Brugge. De middenvelder van Club sprak zich tegenover Het Nieuwsblad uit over enkele versterkingen van deze zomermercato. Zowel Christos Tzolis als Zaid Romero kunnen Vanaken meer dan bekoren.

Christos Tzolis is een 22-jarige linksbuiten die voor 6.5 miljoen euro overkwam van het Duitse Düsseldorf. Daar kwam zijn carrière ietwat op een zijspoor te zitten en nu hoopt hij zijn loopbaan te herlanceren bij Club. Volgens Vanaken hoeft dat geen enkel probleem te zijn.

“Tzolis? Het is een hele goeie. Hij doet me een beetje denken aan Skoras: een goede werkethiek, enorme kwaliteiten aan de bal en een uitstekende afwerking met links én rechts”, vertelt de Limburger aan Het Nieuwsblad.

Over centrale verdediger Romero, die voor zes miljoen euro overkwam van Club Estudiantes de La Plata uit Argentinië, klinkt het iets korter, maar daarom niet minder positief. Vanaken is erg tevreden over de verdediger en ziet dat hij een prima indruk achterlaat op training.

Poll: Waar denk jij dat Club dit seizoen zal stranden?

TAGS  I  Hans Vanaken  I  Club Brugge  I  Christos Tzolis  I  Zaid Romero

maandag 26 augustus 2024

zondag 25 augustus 2024

zaterdag 24 augustus 2024

vrijdag 23 augustus 2024