Romelu Lukaku zorgt met deze stunt voor verbazing bij fans

Romelu Lukaku zorgt met deze stunt voor verbazing bij fans
Maandag 06 mei 2024 - 17:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku scoorde gisteren voor AS Roma zijn 300e doelpunt in zijn carrière, maar kwam ook nog op een andere leuke manier in het nieuws.

Gilles De Coster zal zeker extra trots zijn geweest op deze verrassing. In de laatste aflevering van 'De Mol' verscheen Romelu Lukaku plotseling. De Rode Duivel trapte voor een speciale opdracht een balletje met een van de kandidaten. In de zevende aflevering werden de vier overgebleven kandidaten 24 uur van elkaar gescheiden.

Na afloop moesten ze verslag uitbrengen over hun dag, waarbij de anderen moesten raden of het verhaal klopte. Voor kandidaat Bernard, tevens een amateurvoetballer, werd de opdracht een onvergetelijke ervaring. Hij reisde namelijk naar Rome om een balletje te trappen met Romelu Lukaku. Geen enkele andere kandidaat geloofde het verhaal overigens.

Lukaku gaf ook toe geen trouwe kijker van het programma te zijn: "Ik ken het programma wel, maar ik snap het concept nooit. Jan Vertonghen, Dries Mertens en Mousa Dembélé waren er vroeger de hele tijd over aan het praten. Maar ik was dan wellicht aan het dagdromen."

Poll: Kan u Romelu Lukaku waarderen?

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  AS Roma  I  Gilles De Coster

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024