'Newcastle kaapt wellicht Rode Duivel weg voor de neus van Barcelona'

'Newcastle kaapt wellicht Rode Duivel weg voor de neus van Barcelona'
Donderdag 18 april 2024 - 20:00   I   door Redactie

Newcastle United richt zijn blik op versterking van het middenveld voor het komende zomerse transferwindow. De club heeft Amadou Onana, middenvelder van Everton, als voornaamste doelwit geïdentificeerd. Dat meldt Fichajes.

De 22-jarige Rode Duivel heeft indruk gemaakt bij Everton, waardoor hij nu de interesse van The Magpies heeft gewekt. Met een mogelijke vertrek van Bruno Guimaraes zoekt Newcastle een geschikte vervanger voor het middenveld. Onana staat bovenaan het verlanglijstje vanwege zijn ervaring in de Premier League.

Een overstap naar Newcastle zou een serieuze stap voorwaarts kunnen betekenen voor de carrière van Onana. Het vooruitzicht om voor een club met Europese ambities te spelen, kan een aantrekkelijk vooruitzicht zijn voor de jonge middenvelder, gezien zijn huidige situatie bij Everton en de ambitie van Newcastle

Anderzijds geniet Onana ook de belangstelling van Barcelona. Het lijkt er echter op dat Newcastle financieel slagkrachtiger is. Everton verlangt 60 miljoen euro voor de middenvelder. Ziet Barcelona hem door de handen glippen?

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Amadou Onana  I  Newcastle  I  Barcelona

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024