‘Onverwachte sterkhouder kan paars-wit verlaten en voor Bundesliga-club’

‘Onverwachte sterkhouder kan paars-wit verlaten en voor Bundesliga-club’
Dinsdag 04 april 2023 - 22:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht hebben ze zich op sportief vlak in de tweede seizoenshelft herpakt. Er liggen momenteel heel wat spelers in de ziekenboeg, waardoor RIemer creatief moet zijn.

Door de blessure van Yari Verschaeren kregen zowel Lior Refaelov als Kristian Arnstad tegen Eupen een kans op het middenveld. Die eerste stelde teleur en moest nog voor de rust met een blessure naar de kant. Arnstad kon wel indruk maken en leverde onder meer de assist voor het enige doelpunt af.

Daarnaast mochten ook Amadou Diawara en Majeed Ashimeru opnieuw plaatsnemen op het middenveld. Ze vormen de laatste weken een sterk duo. Ashimeru speelde tegen Eupen bijzonder goed en werd uitgeroepen tot ‘Man van de Match’. Hij maakte onlangs ook zijn wederoptreden bij de nationale ploeg.

La Dernière Heure meldt nu dat de Ghanese middenvelder paars-wit deze zomer kan verlaten. Hij staat namelijk in de belangstelling bij enkele — niet bij naam genoemde — clubs uit de Duitse Bundesliga. Ashimeru (25) zijn marktwaarde bedraagt drie miljoen euro en hij ligt nog onder contract tot medio 2025. Wordt vervolgd…

Poll: Zou jij het jammer vinden als Anderlecht Ashimeru deze zomer verkoopt?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024