Manon heeft slecht nieuws te melden over haar relatie met Rik Verheye: "Het gaat te ver"

Manon heeft slecht nieuws te melden over haar relatie met Rik Verheye:
Vrijdag 14 juni 2024 - 20:00   I   door Redactie

Niet alles verloopt altijd even vlot in een relatie. Ook niet bij Rik Verheye en Manon. De twee zijn nu al een tijdje samen en na zijn woelige relatie met Ella Leyers lijkt Rik in de liefde de rust nu wel gevonden te hebben.

De laatste tijd was Rik weer vaak op tv. Eerst met nonkel en dan met 'De Spor', waarin hij gevolgd wordt terwijl hij samen met Sam Kerkhofs Sporting Hasselt leidt. De programma's zijn populair en Rik krijgt daardoor veel aandacht. "Maar soms gaat het wel ver, hoor", laat Manon optekenen in Humo.

Onlangs kwam een man aan de tafel van Rik staan in een restaurant. "'Ha, de Rik!' Daar kun je weinig op zeggen, want dan ben je meteen 'die arrogante BV'. Maar fijn is het niet – we hebben al zo weinig tijd samen", zegt Manon. 

Intimiderend

Ze merkt bovendien ook op dat mensen stiekem foto's maken. "Heel intimiderend en vervelend", zegt ze daarover. Het zijn blijkbaar allemaal neveneffecten van het BV-schap. Iets waar Manon natuurlijk geen ervaring in heeft. "Als mensen hem om een foto vragen, maakt Rik met plezier tijd. Maar toch niet in het geniep?"

TAGS  I  Rik Verheye

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024