Diego Simeone hakt knoop door over vertrek van Arthur Vermeeren bij Atlético Madrid

Diego Simeone hakt knoop door over vertrek van Arthur Vermeeren bij Atlético Madrid
Zaterdag 15 juni 2024 - 22:00   I   door Redactie

Diego Simeone behoudt absoluut het vertrouwen in Arthur Vermeeren. Dat heeft de middenvelder van Atlético Madrid zelf bekendgemaakt in Het Nieuwsblad.

Je zou kunnen denken dat er wat twijfel zou zijn rond Vermeeren bij Atlético. Niets is minder waar. Hij speelde niet vaak in zijn eerste halve seizoen bij de Spaanse topclub, maar Simeone staat als een blok achter zijn speler.

“Ik blijf zeker. Onze trainer Diego Simeone heeft na het seizoen gezegd dat hij nog altijd hetzelfde vertrouwen in mij heeft. Dat hij me nog altijd heel graag bij de groep wil hebben. Als ik zo hard blijf werken, dan ga ik beter worden", aldus Vermeeren in Het Nieuwsblad.

"Ik raak helemaal niet in paniek", vervolgt hij. "Ik ben nog altijd maar 19 jaar en ik ben heel blij om bij zo’n club te zijn. Het is een club waar ik echt graag voor wil spelen. De passie, de supporters, de club zelf ook."

"Hoe de mensen met elkaar omgaan is echt heel mooi om te zien. Ik ben echt heel blij om daar te zijn. Ik ga niet opgeven totdat ik kan spelen voor die club", luidt het.

Poll: Zal Vermeeren doorbreken bij Atlético?

TAGS  I  Diego Simeone  I  Atlético Madrid  I  Arthur Vermeeren

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024