'Déze onverwachte toptransfer levert KRC Genk miljoenen euro's op'

'Déze onverwachte toptransfer levert KRC Genk miljoenen euro's op'
Donderdag 13 juni 2024 - 11:00   I   door Redactie

Racing Genk wil zich versterken tijdens deze transferperiode en kan de miljoenen dus goed gebruiken. Er is nu onverwacht geld op komst, waar de Limburgers ongetwijfeld heel blij mee zullen zijn.

Even terug naar twee jaar geleden. Toen verkocht Genk Jhon Lucumi voor 8 miljoen euro aan Bologna. De Colombiaanse pers weet dat Genk daarbij 20 procent van de transferrechten in handen hield. Dat betekent dat de club nog kan cashen bij een nieuwe transfer.

Wel, Lucumi heeft een uitstekend seizoen achter de rug met Bologna. De Italiaanse club eindigde op een erg verrassende derde plaats in de Serie A en daardoor lijken enkele sterkhouders een transfer te kunnen realiseren. Daar hoort Lucumi bij.

Miljoenen

Bournemouth zou doordrukken voor Lucumi, maar er is ook interesse van topclubs zoals Manchester United en AC Milan. Bologna zou minstens 18 miljoen euro willen vangen voor Lucumu. Als je weet dat Genk 20 procent van de transferrechten heeft, komt dat al snel neer op minimaal 3,6 miljoen euro voor de Limburgers.

TAGS  I  KRC Genk  I  Jhon Lucumi  I  Bologna  I  Bournemouth  I  Manchester United  I  AC Milan

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024