Anderlecht-uitspraken van Romelu Lukaku zorgen voor ophef: "Dat kan toch niet?"

Anderlecht-uitspraken van Romelu Lukaku zorgen voor ophef:
Woensdag 12 juni 2024 - 16:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku kondigde al min of meer zijn terugkeer naar Anderlecht aan. De spits zei zelfs dat dit sneller zal zijn dan veel mensen verwachten. Achter die uitspraken worden toch grote vraagtekens geplaatst door Patrick Goots.

"Een uitspraak waar ik raar van opkeek", geeft de analist van Gazet van Antwerpen toe. "Ik begrijp maar al te goed dat Anderlecht de club van zijn hart is, maar in het voetbal krijg je zo’n carrièreplanning toch niet op bestelling?"

"Er zijn zoveel variabelen, om te beginnen zijn nog lopende contract bij Chelsea tot 2026", gaat Goots verder. "Kiest hij opnieuw voor Italië – AC Milan en Napoli tonen interesse – of gaat hij nu al naar Saoedi-Arabië? Én vooral: blijft hij de komende jaren gespaard van blessures?"

Vlot

Anderlecht moet volgens Goots niet wanhopen als Lukaku volgend seizoen nog niet in Brussel speelt. "Ook als hij 34 is, zal deze Lukaku nog vlot meekunnen bij Anderlecht", voorspelt Goots, die zelf op latere leeftijd nog een grote meerwaarde had voor zijn clubs, zij het dan op een iets lager niveau dan RSCA.

Poll: Denk jij dat Lukaku snel zal terugkeren naar Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Romelu Lukaku  I  Patrick Goots

woensdag 24 juli 2024

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024