Paul Gheysens is gewaarschuwd: "Het is niet van kunnen maar van moeten"

Paul Gheysens is gewaarschuwd:
Woensdag 27 juli 2022 - 14:00   I   door Redactie

Antwerp staat voor een belangrijke opdracht. Ze moeten donderdag winnen van FC Drita in de tweede voorronde van de Conference League. De heenmatch op de Bosuil werd vorige week een scoreloos gelijkspel.

Bij Sporza geeft general manager Sven Jaecques extra uitleg: “Het is niet van 'kunnen' maar van 'moeten'. Zeker met de ploeg die we nu zijn en de ambities die we hebben uitgesproken.” 

De kwalificatie voor de volgende ronde mislopen zou een drama zijn voor Antwerp: “Kwalificatie voor de volgende ronde is een must, anders moeten we onze doelstellingen bijstellen." 

“We beseffen heel goed dat we het aan onszelf en de supporters verplicht zijn om door te stoten. Anders zullen we vrijdag moeten herbronnen”, aldus Jaques. 

Financieel 

Het is niet alleen op sportief vlak belangrijk voor Antwerp om door te stoten. Ook financieel is het essentieel voor The Great Old om zich te plaatsen voor de poulefase van de Conference League. 

Bij de transfers die Antwerp momenteel gedaan heeft, is er geen rekening gehouden met een eventuele uitschakeling. Een uitschakeling zou volgens Jaques drastische gevolgen kunnen hebben voor The Great Old: "Als we eruit liggen, is dat wel bepalend voor het verdere verloop van de mercato. Hopelijk moeten we dat dus niet herbekijken.“

Poll: Zal Antwerp morgen winnen van Drita?

TAGS  I  Antwerp  I  FC Drita

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024