'Clement veroordeelt Clinton Mata en zet tegen Antwerp Dirar in zijn plaats'

'Clement veroordeelt Clinton Mata en zet tegen Antwerp Dirar in zijn plaats'
Maandag 08 februari 2021 - 19:00   I   door Redactie

Het is dan toch niet allemaal rozengeur en maneschijn bij Club Brugge. Na de zorgen over Hans Vanaken is er nu ook heisa rond Clinton Mata. De rechtsachter mag de bekermatch tegen Antwerp vergeten.

Geen heruitgave van de bekerfinale dus voor Mata tegen Antwerp woensdagavond. Althans volgens Het Laatste Nieuws. De krant meent dat de kans dat de rechtsachter fit raakt voor Antwerp heel klein is. Mata liep zaterdagavond tegen Waasland-Beveren een knieblessure op, na een onschuldig contact. Hij bleef evenwel verder spelen.

“Clinton heeft veel last”, zucht Clement bij Het Laatste Nieuws. “Spijtig dat hij tijdens de wedstrijd niets gezegd heeft, anders had ik hem gewisseld.” Een duidelijke terechtwijzing. Mata onderging zondag bijkomende onderzoeken, maar vooralsnog is het wachten op dat resultaat. De vrees bij Club Brugge is evenwel dat de Belgische Angolees enkele matchen out zal zijn.

Vuurdoop

Daardoor kan Clement bijna niet anders dan Nabil Dirar in zijn plaats zetten. Na een invalbeurt in de bekermatch tegen Olsa Brakel zou het voor de flankspeler meteen zijn debuut in de basis zijn. Een vuurdoop die kan tellen, zeker omdat het om een cruciale wedstrijd gaat.

Poll: Had Mata direct moeten signaleren dat hij iets voelde?

TAGS  I  Club Brugge  I  Waasland-Beveren  I  Antwerp

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024