Club-sterkhouder daagt Antwerp in aanloop naar bekerduel uit: "Zo zijn ze wel"

Club-sterkhouder daagt Antwerp in aanloop naar bekerduel uit:
Maandag 08 februari 2021 - 14:30   I   door Redactie

De zege tegen Waasland-Beveren is alweer vergeten voor Club Brugge. Kan ook moeilijk anders gezien het tempo waarin de matchen elkaar opvolgen. Maar de bekerpartij tegen Antwerp springt er toch bovenuit.

Met name door de verloren finale van afgelopen zomer natuurlijk. Woensdag treffen de twee finalisten elkaar al de achtste finale. En ja, deze keer ziet Club Brugge zichzelf wél winnen. "Die bekerfinale was de eerste match na de stopzetting door corona. We waren die nieuwe beleving - zonder supporters - nog niet gewend", aldus Mats Rits in Het Laatste Nieuws.

"Bovendien trainden we toen in kleine groepjes, ik ben ervan overtuigd dat we het nu beter zullen doen." Dan zal met name Bas Dost toch wat scherper voor de dag moeten komen. "Tegen Antwerp verwacht ik dat de aanvallers gewoon weer zullen scoren", klinkt het in Het Nieuwsblad. 

Gebrand

Behoorlijk uitdagende taal voor de sterkhouder op het middenveld. Dat zullen ze bij Antwerp wel genoteerd hebben. "Onze spitsen zullen erop gebrand zijn", doet Rits er nog een schepje bovenop. "Zo zijn ze wel. Iedereen kan eens een mindere dag hebben." 

Poll: Zal iemand anders dan Noa Lang scoren tegen Antwerp?

TAGS  I  Club Brugge  I  Waasland-Beveren  I  Antwerp

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024