Tessa Wullaert speelt open kaart over haar salaris bij Manchester City

Tessa Wullaert speelt open kaart over haar salaris bij Manchester City
Zaterdag 08 september 2018 - 16:30   I   door Redactie

Hoe zit dat nu eigenlijk bij de vrouwen? Kunnen ze goed leven van het voetbal of niet? Het hangt er al vanaf waar je speelt. Tessa Wullaert komt uit voor Manchester City, en daar zit toch wel geld.

Wullaert strijkt geen loon op zoals pakweg Kevin De Bruyne. “Neen, ik verdien niet zoveel. Maar ik wil eerlijk zijn: ik verdien een heel stuk meer dan mijn mama, bijvoorbeeld. En ik krijg ook nog een toelage voor mijn flat. Waar ik nog wat aan overhoud", aldus Wullaert in Het Nieuwsblad.

Haar auto moet ze wel leasen van haar eigen salaris: 350 euro. Dat is best veel, want Tessa wil graag sparen. “Ja! En ik wil veel sparen. Ik wil later kunnen zeggen dat mijn voetbalcarrière wat heeft opgebracht. Luister, het valt nu weer fantastisch mee, maar ik geef er veel voor op. Familie en vrienden en nu blijft mijn lief ook nog liever thuis", lacht ze. 

"Daar moet wat tegenover staan. Ik wil binnen een jaar of vijf kunnen vaststellen dat ik meer heb kunnen sparen dan andere koppels op mijn leeftijd. Zou een elektronische fiets een idee zijn?”

TAGS  I  Manchester City

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022