Batshuayi onderwerp van gesprek: "Nog nooit meegemaakt in de nationale ploeg"

Batshuayi onderwerp van gesprek:
Zaterdag 08 september 2018 - 15:45   I   door Redactie

De Rode Duivels scoren met hun ogen dicht. Ook Michy Batshuayi doet zijn duit in het zakje. Hij zit nu aan 10 goals in 20 interlands. Lukaku zit aan 41 doelpunten in 76 interlands.

"Batshuayi maakt in het shirt van de Rode Duivels een doelpunt om de 71 minuten. Dat zijn cijfers die we nooit hebben meegemaakt in de nationale ploeg. Iedereen weet dat voetbal draait om het maken van doelpunten. Altijd goed als dat lukt, zeker tegen een gesloten spelende tegenstander als dinsdag in Reykjavik", schrijft Het Nieuwsblad.

Overigens verwacht de krant wel dat het tegen IJsland beter zal moeten dan tegen Schotland. "De Rode Duivels speelden lang te traag en moesten vooral rekenen op schoten uit de tweede lijn. Het enige doelpunt voor de rust kwam er na een fout van de Schotse doelman Gordon. Dinsdag tegen IJsland in de Nations League zal het sneller moeten. Die Vikings zijn hardnekkiger, koppiger en harder in hun verzet. Uiteindelijk zijn de Duivels altijd in staat zuiver op talent nog het verschil te maken. Maar een keer zal dat niet lukken."

Poll: Is Batshuayi beter dan Lukaku?

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024