Hazard over gemiste transfer naar Real: "Dan had het anders geweest"

Hazard over gemiste transfer naar Real:
Woensdag 05 september 2018 - 09:15   I   door Redactie

Vele Belgische voetbalfans blijven op hun honger zitten na de recente transferperiode. Ze hadden gehoopt om Eden Hazard naar Real Madrid te zien verhuizen, maar dat gebeurde niet.

"Heeft Real zich echt uitgesloofd om het kroonjuweel van de Rode Duivels aan te trekken? Of hebben Los Merengues de eis van Chelsea om geen bod te doen op Hazard ingewilligd om de onderhandelingen over Courtois niet te verstoren? Volgens de Realwatchers waren er twee spelers echt in de running om de scepter van Cristiano Ronaldo over te nemen: Neymar en Kylian Mbappé", aldus Sport/Voetbalmagazine.

"Maar het was al snel duidelijk dat PSG niet zou meewerken aan een transfer. Hazard is commercieel gezien minder performant dan de Braziliaanse diva Neymar en de jonge Franse wereldkampioen Mbappé, die het internationale voetbal nog vele jaren zal domineren."

Hazard is zich daar heel bewust van. "Ik verkoop mij minder goed dan Neymar en Mbappé. Het zou er anders hebben uitgezien mocht ik de Braziliaanse nationaliteit hebben", zegt de Rode Duivel.

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023

dinsdag 5 december 2023

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023