Topspeler Genk is ook een échte fan: "Zou hier in de tribune staan"

Topspeler Genk is ook een échte fan:
Dinsdag 04 september 2018 - 21:48   I   door Redactie

Peter Croonen, de voorzitter van Racing Genk, is zeer tevreden dat hij de kern samen heeft kunnen houden. Sterkhouders als Leandro Trossard en Alejandro Pozuelo bleven.

"Pozuelo is fantastisch bezig, voelt zich enorm goed bij Genk, leeft op bij de aanpak van onze trainer en weet dat hij hier belangrijk is en dat wij het voetbal spelen dat op zijn maat geschreven is. Hij wil niet naar om het even welke club, maar er zijn wel een paar teams die zijn interesse wegdragen. Als één van die clubs de in een clausule omschreven som had neergeteld, was hij weg zonder dat we daar iets aan hadden kunnen doen", zegt Croonen in Sport/Voetbalmagazine.

Ook Trossard bleef: "Leandro is een echte Genkie, die hier in de sfeergroep op de tribunes zou staan mocht hij geen prof zijn", aldus Croonen. Daarnaast is er nog Malinovskyi. "Ruslan was vragende partij om te blijven", verrast Croonen. Daar is de aanwezigheid van coach Philippe Clement niet vreemd aan. Clements aanpak maakt Malinovskyi momenteel erg gelukkig bij Genk.

Poll: Is Trossard de beste speler van Genk?

TAGS  I  KRC Genk

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022