Martinez over zwaar programma: "We kunnen het ideale scenario niet plannen"

Martinez over zwaar programma:
Donderdag 28 juni 2018 - 21:56   I  

De Rode Duivels hebben gewonnen van Engeland en zitten daardoor een de moeilijke kant van de tabel. Eerst wacht nu Japan, maar daarna volgen Mexico/Brazilië. Als we daarna nog in het tornooi zitten moeten we nog steeds voorbij landen als Frankrijk of Portugal.

Na de wedstrijd was Roberto Martinez tevreden over het resultaat en over de prestatie van zijn ploeg. Deze wedstrijd heeft de groep nog hechter gemaakt en dat is belangrijk voor het vervolg van het tornooi. "We wilden een groep zijn en daar is dit resultaat van. De overwinning was niet het belangrijkste, maar de prestatie wel. Daarom maakt dit me zo blij, want dit is een zege van een hele groep." 

België zit dan wel aan de moeilijke kant van de tabel, maar daar is Martinez niet echt mee bezig. Japan is de eerste uitdaging en daarna zien we wel verder. Volgens hem kan je eigenlijk niet verder vooruit plannen dan dit. "We kunnen het ideale scenario niet plannen. Grote landen liggen er nu al uit. We zijn een sterkere groep geworden en we nemen het nu eerst op tegen Japan. Dat is wat nu belangrijk is."

Poll: Heeft Martinez gelijk?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels  I  Martinez

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024