'Deze Belgische topclubs strijden om Siebe Schrijvers'

'Deze Belgische topclubs strijden om Siebe Schrijvers'
Donderdag 03 mei 2018 - 06:35   I  

Siebe Schrijvers zit momenteel op een zijspoor bij KRC Genk. De 21-jarige aanvaller was sinds januari 2017 een vaste waarde in de ploeg van Albert Stuivenberg, maar sinds de komst van Philippe Clement speelt Schrijvers steeds minder. Genk speelt een gevaarlijk spelletje met zijn publiekslieveling, want andere topclubs willen Schrijvers maar wat graag overnemen.

Het Belang van Limburg meldt dat álle Belgische topclubs de situatie rond Schrijvers nauwlettend in de gaten houden. De aanvaller begint volgend seizoen aan zijn laatste contractjaar en dat maakt van hem een zo mogelijk nog interessantere speler. Het is dan ook duidelijk: ploegen als Club Brugge, Anderlecht en wie weet ook AA Gent en Standard zullen straks om de handtekening van Schrijvers strijden. 

"Siebe Schrijvers is helemaal uit beeld geraakt onder Philippe Clement, hij stond welgeteld één (1) minuut op het veld in play-off 1. Een lastige situatie voor speler en club, aangezien Schrijvers binnenkort zijn laatste contractjaar ingaat. Bijtekenen ligt onder het huidige gesternte niet voor de hand, al zou de clubleiding één van de uithangborden van de geprezen jeugdwerking dolgraag aan boord houden", klinkt het in Het Belang van Limburg.

"Schrijvers laat zich als aanvoerder regelmatig gelden bij de nationale beloften en blijft daardoor gegeerd door alle Belgische topclubs, die op zoek zijn naar, jawel, getalenteerde Belgen. Het wordt misschien wel het moeilijkste en meest precaire transferdossier voor technisch directeur Dimitri de Condé", besluit de krant.

Poll: Bij welke club zou Schrijvers passen?

TAGS  I  Schrijvers  I   RC Genk  I   AA Gent  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   Standard

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024