Mitrovic toont Anderlecht wat het mist met deze knalprestatie

Mitrovic toont Anderlecht wat het mist met deze knalprestatie
Zaterdag 03 maart 2018 - 16:31   I  

Anderlecht, en vooral de fans, had heel wat verwacht van de transferperiode. Een scorende spits stond met stip genoteerd op het verlanglijstje en Van Holsbeeck zocht en bleef zoeken. Uiteindelijk leek Aleksandar Mitrovic de nieuwe spits te worden, maar Anderlecht vond geen financieel akkoord met de Serviër.

Mitrovic trok dan maar naar Fulham en daar laat hij zien wat Anderlecht mist. Vandaag had hij maar tien minuutjes nodig tegen Derby County om te scoren. Hij deed dat trouwens al voor de derde keer op rij. Dat lukte hem nog nooit eerder in Engeland.

Mitrovic bewijst op die manier niet alleen het ongelijk van Anderlecht, dat misschien toch had moeten doordrukken voor de spits, maar ook van Newcastle. De Serviër moest al te vaak vanop de bank toekijken bij de Magpies, waar Rafa Benitez geen fan bleek te zijn van de Serviër.

Chemie met coach

Enkele weken geleden kwam Mitrovic nog eens terug op die afgesprongen transfer. "Normaal ging ik naar Bordeaux gaan, maar de nacht voor ik zou tekenen belde Anderlecht mijn broer en manager. Ik dacht dat ik er mij snel zou aanpassen, omdat ik eerder al voor paars-wit voetbalde. Daarom koos ik ook voor Anderlecht en dus niet voor Bordeaux", aldus Mitrovic.

Hij vertelde toen ook nog dat hij wel zeer blij was dat hij nu voor Fulham kon spelen. Het team wordt geleid door landgenoot Slavisa Jokanovic. Die heeft duidelijk wel vertrouwen in de spits. "Hij is een van de beste trainers die ons land kent. Het is dan ook een hele eer om met hem te kunnen werken. Fulham was de juiste, misschien zelfs nog beter dan Anderlecht was geweest", aldus Mitrovic toen.

Poll: Had Anderlecht moeten doordrukken voor Mitrovic?

TAGS  I  Anderlecht  I   Mitrovic  I   Newcastle  I   Fulham

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022