‘Atlético Madrid, Sevilla en Leicester City strijden om deze Rode Duivel’

‘Atlético Madrid, Sevilla en Leicester City strijden om deze Rode Duivel’
Donderdag 01 maart 2018 - 10:43   I  

Atlético Madrid, Leicester City en Sevilla hopen volgende zomer de gelederen te versterken met een Rode Duivel. De drie clubs hebben allen hun oog laten vallen op… Thorgan Hazard. De jongere broer van Eden Hazard staat binnenkort mogelijk voor een stap hogerop.

De 24-jarige Hazard speelt sinds de zomer van 2014 bij Borussia Mönchengladbach, dat de Belg een jaar later overnam van de Engelse topclub Chelsea. Nu lijkt de aanvallende middenvelder stilaan toe aan een nieuwe uitdaging in een andere competitie.

Diverse Spaanse media melden dat Hazard nu in de belangstelling van Atlético Madrid staat. De Madrileense topclub moest eerder deze week afscheid nemen van twee flankspelers: Yannick Carrasco en Nicolas Gaitan. Het tweetal koos voor een aanlokkelijk aanbod uit China, met als gevolg dat Atlético plots krap zit in de vleugelaanvallers.

Sevilla en Leicester City

Komende zomer wil trainer Diego Simeone er koste wat het kost enkele nieuwe krachten bij, en ook Thorgan Hazard zou op zijn verlanglijstje staan. Al krijgt Atlético sowieso concurrentie in de jacht op de jongere broer van Eden. Zo zouden ook Sevilla en Leicester City de situatie van de gewezen Zulte Waregem-speler in de gaten houden.

30 miljoen

Borussia Mönchengladbach zou Hazard het liefst van al gewoon houden, maar toch zijn de Duitsers bereid om mee te werken aan een zomers vertrek. Gladbach zou al bij al vrede nemen met een transfersom van 30 miljoen euro.

Poll: Welke club moet Hazard kiezen?

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022