Mitrovic: "Daarom wou ik zo graag naar Anderlecht"

Mitrovic:
Maandag 19 februari 2018 - 14:45   I  

Anderlecht greep afgelopen winter naast Aleksandar Mitrovic. Nochtans leek de transfer in kannen en kruiken, maar het financiële plaatje staak een stok tussen de wielen.

In Chronicle Live kwam Mitrovic nog eens terug op zijn afgesprongen transfer naar Anderlecht. Normaal zou de Serviër naar Bordeaux trekken, maar toen Anderlecht belde koos hij voor zijn oude liefde. En daar had hij een goede reden voor.

"Normaal ging ik naar Bordeaux gaan, maar de nacht voor ik zou tekenen belde Anderlecht mijn broer en manager. Ik dacht dat ik er mij snel zou aanpassen, omdat ik eerder al voor paars-wit voetbalde. Daarom koos ik ook voor Anderlecht en dus niet voor Bordeaux", aldus Mitrovic.

Toen die transfer uiteindelijk afsprong kon hij nog bij Fulham terecht, waar hij met de Servische trainer Slavisa Jokanovic uitkijkt naar een goede samenwerking. "Hij is een van de beste trainers die ons land kent. Het is dan ook een hele eer om met hem te kunnen werken. Fulham was de juiste, misschien zelfs nog beter dan Anderlecht was geweest", aldus Mitrovic.

Poll: Is Mitrovic beter af met Fulham dan met Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Mitrovic  I   Fulham

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023

donderdag 28 september 2023