Paars-witte sterkhouder boezemt ontzag in: “Hij wordt top vijf van de wereld!”

Paars-witte sterkhouder boezemt ontzag in: “Hij wordt top vijf van de wereld!”
Woensdag 12 april 2023 - 15:00   I   door Redactie

Paars-wit speelde afgelopen weekend in de Jupiler Pro League tegen Westerlo. Na negentig minuten voetballen stond er nog steeds een brilscore op het bord.

Bij 90 minutes — de podcast van Aster Nzeyimana en co. — is Westerlo-speler Tuur Dierckx één van de vaste gasten. De aanvaller mocht tegen RSCA in de tachtigste minuut invallen van trainer De Roeck, maar kon het verschil niet meer maken: “De eerste twintig minuten na de onderbreking was Anderlecht sterker.”

“Maar we hadden in het laatste kwartier wel drie keer kunnen scoren!”, gaat Dierckx verder. “Er was jammer genoeg één iemand bij Anderlecht die drie klassen beter was dan al de rest, hé: Bart Verbruggen. Iedereen heeft het over hem, maar wat hij allemaal doet is écht niet normaal!”

Om af te sluiten pakt de Westerlo-aanvaller uit met een wel héél opvallende uitspraak: “Hij wordt top vijf van de wereld, hij heeft echt alles wat een keeper moet hebben! Hij is op en top prof, heeft het karakter en speelt als ‘een tien’ vanachter. Zijn passing is écht niet normaal!”

Poll: Zal Verbruggen ooit één van de vijf beste keepers ter wereld worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Westerlo

dinsdag 25 juni 2024

maandag 24 juni 2024

zondag 23 juni 2024