‘Club Brugge moet dan toch vrezen voor vertrek van deze sterkhouder in winter'

‘Club Brugge moet dan toch vrezen voor vertrek van deze sterkhouder in winter'
Maandag 12 december 2022 - 22:00   I   door Redactie

Na de WK-finale wordt het nationale voetbal al snel terug op gang gefloten. Landskampioen Club Brugge moet allereerst voorbij STVV zien te raken in de achtste finale van de beker.

Intussen zijn alle Club-spelers uitgeschakeld op de wereldbeker. Noa Lang overleefde het langste, maar verzamelde zeker niet het meeste speeltijd. Skov Olsen en Buchanan waren wel basispionnen.

Beiden staan dan ook in de belangstelling bij enkele Europese topclubs. Zo zouden onder meer Juventus en Napoli Tajon Buchanan willen aantrekken. Er voegt zich nu een derde club toe aan dat lijstje: Leicester City.

Volgens OneSoccer willen de Foxes Buchanan graag deze winter al naar Engeland lokken. Of ze willen meewerken aan een structuur waar hij nog een half seizoen uitgeleend wordt aan Club — wat blauw-zwart zou willen — is niet duidelijk.

Prijskaartje

Club laat zijn sterkhouders natuurlijk niet voor een appel en ei vertrekken. Naar verluidt vraagt de landskampioen 20 miljoen euro voor Buchanan. Dankzij het kapitaal van de drie vermelde clubs zou dat prijskaartje geen probleem mogen vormen.

Poll: In welke competitie moet Buchanan zijn carrière volgens jou verderzetten eens hij Club verlaat?

TAGS  I  Club Brugge  I  Juventus  I  Napoli  I  Leicester City

donderdag 28 september 2023

woensdag 27 september 2023

dinsdag 26 september 2023

maandag 25 september 2023