Moeskroen ontloopt miraculeus degradatie, Waasland-Beveren naar 1B

Moeskroen ontloopt miraculeus degradatie, Waasland-Beveren naar 1B
Zondag 18 april 2021 - 20:30   I   door Redactie

Hoe ze het doen, geen mens die het weet, maar Moeskroen leeft nog altijd. Tenminste op sportief vlak. Doordat Waasland-Beveren niet kon winnen op OHL, krijgt de Waalse club een herkansing tegen Seraing. W-B zakt naar 1B.

Heel even leek Louis Verstraete zich voor eeuwig onsterfelijk te maken voor Waasland-Beveren. Het zijn immers zijn doelpunten die de Waaslanders met een 1-2-zege op OHL voor de degradatie leken te behoedden. Althans voor even.

Want dat was buiten Moeskroen gerekend. Dat ging stunten op Club Brugge. Met dank onder meer aan veteraan Hamdi Harbaoui die de Henegouwers in minuut 51 op voorsprong bracht.

Eerst Charles De Ketelaere en vervolgens Hans Vanaken zetten blauw-zwart vervolgens op 2-1. Een verloren zaak leek het, maar toen scoorde Silvestre de beslissende 2-2. Al is Moeskroen daarmee nog niet gered.

Barragematchen

Het moet het nu in plaats van Waasland-Beveren in twee barragematchen opnemen tegen Seraing. Als het daarin niet beter doet dan de nummer twee van 1B, dan degradeert het alsnog. Maar van Moeskroen zou niets ons nog verbazen.

TAGS  I  Club Brugge  I  Moeskroen  I  OHL  I  Waasland-Beveren

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024