Serieuze leegloop bij KRC Genk: 'Volgende smaakmaker staat op zucht van vertrek'

Serieuze leegloop bij KRC Genk: 'Volgende smaakmaker staat op zucht van vertrek'
Vrijdag 02 augustus 2024 - 17:00   I   door Redactie

Genk begon afgelopen weekend met een 0-0 aan het nieuwe seizoen. Het geraakte in eigen huis niet voorbij een stug Standard. De Limburgers konden niet rekenen op een volledige selectie. Marokkanen Bilal El Khannouss en Zakaria El Ouahdi vertoeven namelijk op de Olympische Spelen.

Daar doen de twee Genkies het uitstekend. Marokko staat in de kwartfinale nadat het daarvoor afrekende met Argentinië (1-2) en Irak (3-0). Tegen Oekraïne verloor het met 2-1. Vandaag (vrijdag) spelen ze de kwartfinale tegen de Verenigde Staten.

Nadat eerder het nieuws al naar buiten kwam dat Genk El Khannouss zou verliezen, ziet het ernaar uit dat daarnaast ook El Ouahdi andere oorden opzoekt. Volgens Sasha Tavolieri staat hij in concrete belangstelling van de Portugese topclub Benfica.

De transferexpert meldt zelfs dat beide clubs al enige tijd aan het onderhandelen zijn over een mogelijke transfer. Benfica zou een eerste bod van acht miljoen euro hebben neergelegd. De Marokkaan zelf hoopt dat Genk die aanbieding accepteert. Hij wil dolgraag naar Lissabon verhuizen.

Poll: Moet Genk El Ouahdi laten gaan deze zomer?

TAGS  I  Genk  I  Bilal El Khannouss  I  Zakaria El Ouahdi  I  Benfica

zondag 6 oktober 2024

zaterdag 5 oktober 2024

vrijdag 4 oktober 2024

donderdag 3 oktober 2024