Club Brugge baalt: 'Standard troeft Club af voor toptarget'

Club Brugge baalt: 'Standard troeft Club af voor toptarget'
Maandag 29 juli 2024 - 23:00   I   door Redactie

Standard gaat weldra aan de haal met een target van Club Brugge. Viktor Djukanovic kon een maand geleden nog rekenen op interesse van Club, maar daar kwam uiteindelijk niets van. Nu gaat hij op huurbasis aan de slag in Luik.

Club deed in juni nog een bod van zes miljoen euro voor de Montenegrijn van het Zweedse Hammarby. Tot een akkoord kwam het echter niet waardoor Club verder zocht naar een alternatief. Uiteindelijk haalden ze in Brugge met Christos Tzolis een waardige vervanger.

Een maand later gaat Djukanovic dan toch aan de slag in België, dat meldt Gianluca Di Marzio. De journalist maakt gewag van een huurbeurt met daarbij een optie tot aankoop. Standard kan de viervoudig international volgende zomer zo voor vijf miljoen euro definitief overnemen.

Ook Sasha Tavolieri bevestigt het nieuws dat Standard binnenkort uitpakt met de Montenegrijn. Daarnaast is ook Sotiris Alexandropoulos van Sporting Portugal op weg naar Luik. Enkel de medische testen kunnen een transfer nog in de weg staan.

Poll: Wat vond jij van de prestatie van Standard afgelopen weekend?

vrijdag 20 september 2024

donderdag 19 september 2024

woensdag 18 september 2024

dinsdag 17 september 2024