'Belgische topclub biedt Lamkel Zé contract van twee jaar aan'

'Belgische topclub biedt Lamkel Zé contract van twee jaar aan'
Dinsdag 23 juli 2024 - 11:00   I   door Redactie

Didier Lamkel Zé zit momenteel zonder club. De Kameroener zag begin deze maand zijn avontuur bij het Turkse Hatayspor aflopen na onderling overleg. Zodoende is de aanvaller een vrije speler, iets waar een Belgische topclub nu van wil profiteren.

Over de voetballende kwaliteiten van Lamkel Zé bestaat er geen twijfel. De Kameroener is een uitstekende voetballer, maar in het hoofd durft het al eens mislopen. Het is daarom dat hij in zijn carrière al voor verschillende ploegen uitkwam.

De linksbuiten stak in 2018 voor de eerste keer zijn neus aan het venster in de Jupiler Pro League. Het was toen Antwerp dat hem naar onze competitie haalde. Voor The Great Old speelde hij uiteindelijk 88 wedstrijden. Na een huurbeurt aan FC Metz nam KV Kortrijk hem over van Antwerp.

Die laatste verkocht hem op zijn beurt aan Hatayspor. Amper één seizoen later bestaat de kans dat hij opnieuw in België aan de slag gaat. Volgens Africafoot heeft Standard de transfervrije speler namelijk een contract van twee jaar aangeboden. Door geldgebrek zijn ze in Luik genoodzaakt op zoek te gaan naar goedkope versterkingen.

Poll: Heeft de JPL er met Lamkel Zé een attractie bij?

TAGS  I  Standard  I  Didier Lamkel Zé

vrijdag 6 september 2024

donderdag 5 september 2024

woensdag 4 september 2024

17 11:00 /

dinsdag 3 september 2024