'Hein Vanhaezebrouck kondigt vertrek aan, en dit is zijn volgende bestemming'

'Hein Vanhaezebrouck kondigt vertrek aan, en dit is zijn volgende bestemming'
Zaterdag 17 februari 2024 - 11:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck heeft een aflopend contract bij AA Gent. De twee partijen zullen na dit seizoen waarschijnlijk samen zitten en verdere opties bekijken.

Vanhaezebrouck werd deze week 60 jaar jong, maar "ik voel me nog geen 60," zei hij tegen 'Het Laatste Nieuws'. Hij keek er ook vooruit naar wat de toekomst voor hem in petto heeft, en daar kwam een opvallende ambitie naar voren.

Zo zou Vanhaezebrouck interesse hebben om na zijn loopbaan bij AA Gent als bondscoach aan de slag te gaan. "Bondscoach zoals Hugo Broos in Afrika? Waarom niet? Ik hou van avontuur. Toen ik twee jaar niet aan de slag was, waren we elke vakantie weg. Thailand, Costa Rica, Jordanië. Geweldig. Ik zeg niet per se 'neen' tegen zo'n uitdaging. Maar het project moet me aanspreken. Ik ga niet op de eerste de beste springen.”

Daarnaast zou Vanhaezebrouck ook een functie als technisch directeur in overweging nemen. Er liggen dus verschillende opties op tafel, maar Vanhaezebrouck zal eerst en vooral het huidige seizoen met AA Gent positief moeten afsluiten voordat hij naar de toekomst kijkt.

Poll: Zie je Vanhaezebrouck ooit als bondscoach van de Rode Duivels?

TAGS  I  Hein Vanhaezebrouck  I  AA Gent

zondag 23 juni 2024

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024