'Kylian Mbappé maakt Real Madrid bloednerveus, grote verrassing mogelijk'

'Kylian Mbappé maakt Real Madrid bloednerveus, grote verrassing mogelijk'
Zaterdag 06 januari 2024 - 11:00   I   door Redactie

Kylian Mbappé blijft onderwerp van speculatie over een mogelijke transfer naar Real Madrid. Al jaren toont de Spaanse club interesse in de Franse wereldbekerwinnaar, maar tot een overeenkomst is het nog niet gekomen.

Mbappé's huidige contract bij PSG loopt ten einde, en hoewel een overstap naar Real Madrid voor de hand lijkt te liggen, is er nog geen definitieve beslissing genomen.

Transferspecialist Fabrizio Romano laat aan Caughtoffside weten: "Het is altijd hetzelfde met Mbappé. Wanneer hij zijn toekomst beslist, zullen we mensen informeren. We hebben jaren geruchten becommentarieerd, maar er is niets gebeurd. Mbappé wil zijn tijd nemen met zijn moeder en advocaten om de beste beslissing te nemen."

Real Madrid blijft achter de schermen werken aan een deal, maar wil niet eindeloos wachten. Ondertussen houdt PSG vast aan de hoop op een contractverlenging met Mbappe.

De toekomstige keuze van de international kan invloed hebben op zijn reputatie en carrièrepad, waarbij een verlengd verblijf bij PSG wellicht als een financiële overweging kan worden gezien. Real Madrid biedt echter meer kans op het winnen van grote trofeeën, iets waar PSG ondanks hun inspanningen nog niet in is geslaagd.

Poll: Verwacht jij dat Mbappé naar Real Madrid verhuist?

TAGS  I  Kylian Mbappé  I  PSG  I  Real Madrid  I  Fabrizio Romano

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024