Gaat JPL-trainer zelf ontslag indienen?: “Zo kunnen ze niet met mijn verder”

Gaat JPL-trainer zelf ontslag indienen?: “Zo kunnen ze niet met mijn verder”
Woensdag 04 oktober 2023 - 13:15   I   door Redactie

In de Jupiler Pro League is de eerste trainer een aantal dagen geleden aan de deur gezet. Bij KV Kortrijk werd Glen De Boeck aangeduid als opvolger voor Edward Still.

Maar Still zal zonder twijfel niet de laatste trainer zijn die dit seizoen aan de kant geschoven zal worden. Eén van de oefenmeesters die zich in een benarde situatie bevindt is Felice Mazzu van Charleroi.

De Waalse ploeg staat momenteel veertiende. Mazzu liet zich na de 3-1 nederlaag tegen Union uit over zijn toekomst en die van de ploeg: “Als de club en het team met mij verder willen, moeten we reageren.”

“Als we niet wakker worden, denk ik niet dat we met mij verder kunnen. Ze moeten vechten voor de club, voor Mehdi, zichzelf en de staf. Het belangrijkste is de club - en wij - de oplossing moeten vinden!”, verklaarde hij bij La Dernière Heure.

Ontslag

Harde woorden van Mazzu, maar zal hij ook echt zelf zijn ontslag indienen? Hij heeft de deur richting een onverwachte exit op een kier gezet, maar volgens de Waalse krant zal hij niet zelf opstappen. Zijn woorden waren naar verluidt vooral ‘om de groep te prikkelen’.

Poll: Zal Mazzu na Nieuwjaar nog trainer van Charleroi zijn?

TAGS  I  Charleroi

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024