Nainggolan wil en kan spectaculaire comeback maken in Jupiler Pro League

Nainggolan wil en kan spectaculaire comeback maken in Jupiler Pro League
Dinsdag 30 mei 2023 - 10:00   I   door Redactie

Radja Nainggolan blijft een naam als een klok in het Belgische voetbal. Die straks op zijn 35ste zomaar zou kunnen terugkeren in de Jupiler Pro League.

Het lijkt al een eeuwigheid geleden, maar vier maanden geleden was de ex-Rode Duivel nog aan het werk bij Antwerp. Tot de bom ontplofte en hij op de Bosuil zijn contract ontbonden zag. Vervolgens tekende hij bij de Italiaanse tweedeklasser SPAL.

Daar kwam hij door blessures maar de helft van de tijd in actie en bovendien degradeerde de club naar de Serie C. "Ik ga niet mee met SPAL naar derde klasse", aldus Nainggolan maandagavond in Extra Time.

Meer zelfs, toen Aster Nzeyimana hem letterlijk vroeg of hij er zou over nadenken moest KV Mechelen-trainer Steven Defour hem vragen om bij KV Mechelen te komen spelen, was zijn antwoord volmondig ja.

Informeren

Vlak nadat hij in februari getekend had bij SPAL verklapte Nainggolan zelf nog dat er verschillende Pro League-clubs naar hem hadden geïnformeerd: "Defour wilde dat ik in Mechelen ging trainen, AA Gent informeerde, evenals Zulte Waregem."

Poll: Zou je Nainggolan graag zien terugkeren naar België?

TAGS  I  Antwerp  I  SPAL  I  KV Mechelen  I  AA Gent  I  Zulte Waregem

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023

donderdag 28 september 2023