Frank Boeckx praat openhartig over Anderlecht-coach Brian Riemer: “Dit is hij écht”

Frank Boeckx praat openhartig over Anderlecht-coach Brian Riemer: “Dit is hij écht”
Woensdag 24 april 2024 - 11:00   I   door Redactie

Frank Boeckx laat in een interview zijn licht schijnen over het karakter van Anderlecht-coach Brian Riemer.

Voor Frank Boeckx was de reactie van Riemer afgelopen weekend geen verrassing. Als voormalig keeperstrainer van Anderlecht werkte hij nauw samen met Riemer en onderhoudt hij nog steeds een goede band met de Deen.

"Ik heb ontzettend veel respect voor hem. Brian en ik zijn allebei erg perfectionistisch in ons werk. In een technische staf is het intensief werken, en daar kunnen we geen compromissen sluiten. Toen bleek dat de balans tussen mijn werk en gezinsleven niet meer klopte, begreep Brian dat meteen. Ook voor hem staat familie op de eerste plaats", biecht Boeckx op.

Hoewel Riemer zich in België bevindt, blijft hij toch in contact met zijn broer via videogesprekken en krijgt hij af en toe bezoek van zijn nichtjes. Toch spendeert hij veel tijd alleen in zijn appartementje in Brussel. Volgens Boeckx helpt deze afzondering hem om zich volledig op het voetbal te concentreren. "Brian geniet zeker van zijn momenten buiten het voetbal, zoals een goed stuk vlees en een glas wijn", merkt Boeckx op, "maar voor het grootste deel van de tijd steekt hij al zijn energie in zijn werk bij Anderlecht."

Poll: Kan jij de coach van Anderlecht ook waarderen?

TAGS  I  Frank Boeckx  I  Brian Riemer  I  Anderlecht

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024