Alarmbellen bij Anderlecht: Blessure bij sterkhouders zorgt voor kopzorgen bij Riemer

Alarmbellen bij Anderlecht: Blessure bij sterkhouders zorgt voor kopzorgen bij Riemer
Donderdag 25 april 2024 - 10:30   I   door Redactie

Een cruciale overwinning voor Anderlecht tegen Cercle Brugge, maar ook nieuwe zorgen voor Brian Riemer. Zowel Anders Dreyer als Kasper Schmeichel moesten het veld verlaten vanwege spierblessures.

Kasper Schmeichel, die uitstekend presteerde tijdens de play-offs als doelman voor Anderlecht, vertoonde tijdens de eerste helft enkele keren tekenen van ongemak. De 37-jarige Deense nationale keeper werd tijdens de rust vervangen vanwege liespijn. Colin Coosemans kreeg de voorkeur op Mads Kikkenborg en mocht de Deen vervangen onder de lat. 

Anderlecht moest ook al Anders Dreyer laten gaan voordat Kasper Schmeichel uitviel. Kort voor rust ging Dreyer op de grond zitten, net nadat hij paars-wit op een dubbele voorsprong had gezet met zijn 18e doelpunt van het seizoen. Dreyer leek last te hebben van zijn rechter hamstring. Zijn beschikbaarheid voor zondag is dus zeer onzeker. Anderlecht heeft tijdens deze play-offs al Thorgan Hazard verloren vanwege een kruisbandblessure, en Yari Verschaeren zit ook nog steeds in de lappenmand.

Poll: Moet Anderlecht vrezen voor de titel na dit slechte nieuws?

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024