Genk-supporters zijn woest na eerste helft: "Hij laat het weer afweten"

Genk-supporters zijn woest na eerste helft:
Woensdag 24 april 2024 - 21:18   I   door Redactie

Vanavond speelt Club Brugge in het eigen Jan Breydelstadion tegen Racing Genk. Aan de rust staat het 1-0 voor de thuisploeg na een doelpunt van Ferran Jutgla.

Beide ploegen hebben deze play-offs nog niet verloren. Het zijn dus de twee ploegen die het meest in vorm zijn. Bij een overwinning van Club Brugge kan het voor het eerst de leiding nemen. Dan moet Anderlecht wel punten laten liggen thuis tegen Cercle Brugge.

Na vijf minuten kon de ploeg van Nicky Hayen voor het eerst dreigen. Skoras legde de bal terug tot bij Jutgla. De Genkse verdediger Cuesta kon de bal nog van de lijn redden, maar in tweede instantie kon de Spaanse spits de 1-0 toch binnentrappen.

Genk had niet direct een antwoord in huis op het spel van Club Brugge. Het kon de Brugse doelman Jackers niet genoeg aan het werk zetten. Dat frustreert de supporters van Racing Genk enorm. Er wordt vooral gekeken naar Fadera die zijn niveau moet opkrikken.

Poll: Komt er in de tweede helft een reactie van Racing Genk?