Sterkhouder van Genk weet het zeker: “Ideale moment om Club Brugge te kloppen”

Sterkhouder van Genk weet het zeker: “Ideale moment om Club Brugge te kloppen”
Woensdag 24 april 2024 - 12:30   I   door Redactie

Club Brugge en KRC Genk blijven onverslaanbaar in de Champions’ Play-offs. Vandaag en zondag kruisen ze opnieuw de degens, wat een cruciale tweestrijd belooft te worden in de race naar de titel.

Met respectievelijk 19 en 23 punten achterstand op toenmalig leider Union na de reguliere competitie leken de titelkansen van Club Brugge en KRC Genk minimaal. Zelfs na de halvering van de punten bij de start van de play-offs waren de vooruitzichten somber. Maar verrassend genoeg staat Club nu tweede, slechts twee punten achter leider Anderlecht, terwijl Genk op de vierde plaats volgt, slechts vier punten verwijderd van de koploper. De titelstrijd ligt helemaal open.

“Zo gaat het nu eenmaal in België", zegt Alieu Fadera. "Door die halvering van de punten kan er in de play-offs nog van alles gebeuren, en dat zien we nu opnieuw. We geloven in de titel. Het is nooit gemakkelijk om tegen Club Brugge te spelen, het is een sterke ploeg”, merkt Fadera op. "Maar ik geloof dat we ze kunnen verslaan. Het zou op dit moment van de competitie in ieder geval het perfecte moment zijn."

Poll: Wie wint vandaag de topper tussen Genk en Club Brugge?

TAGS  I  Alieu Fadera  I  KRC Genk  I  Club Brugge

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024