Supporters zijn teleurgesteld na eerste helft: "Triestig"

Supporters zijn teleurgesteld na eerste helft:
Donderdag 25 april 2024 - 21:17   I   door Redactie

Vanavond speelt Antwerp thuis tegen Union. Aan de rust staat het nog 0-0. Union kon deze play-offs nog niet winnen en wil vandaag hun eerste punten pakken.

Antwerp en Union kijken elkaar de komende twee weken drie keer in de ogen. De eerste confrontatie tussen beide ploegen is vanavond op de Bosuil. Zondag is er de terugwedstrijd in Brussel al. Op 9 mei spelen deze ploegen ook de bekerfinale op de Heizel.

De ploeg van Mark Van Bommel kon vorige week tegen Cercle Brugge voor het eerst winnen in de Champions' Play-offs. Vandaag zijn ze gebrand om dit te herhalen voor eigen supporters. The Great Old probeert de wedstrijd meteen in handen te nemen. Ze tonen het meeste initiatief, maar Union verdedigt goed.

Union verloor afgelopen zondag tegen Club Brugge, maar speelde een sterke wedstrijd en verdiende meer. In de eerste helft heeft het nog niet al te veel van dat spel laten zien. De wedstrijd loopt absoluut niet over van de kansen. Dat vinden de supporters enorm teleurstellend. Ze vinden het niveau heel laag en zijn niet blij met het verschil ten opzichte van zondag.

Poll: Wat gaat deze wedstrijd nog worden in de tweede helft?

TAGS  I  Antwerp  I  Union

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024