'KV Mechelen in de problemen, massavertrek dreigt'

'KV Mechelen in de problemen, massavertrek dreigt'
Woensdag 24 april 2024 - 11:30   I   door Redactie

KV Mechelen speelt momenteel in de Europe play-off, maar achter de schermen is het bestuur volop bezig met het aankomende seizoen. Het is echter nog onduidelijk welk team KV Mechelen volgend seizoen zal presenteren.

KV Mechelen trok op het einde van de reguliere competitie nog een ferme eindspurt en speelde ei zo na in de Champions’ play-off. De ‘Manenblussers’ moesten uiteindelijk tevreden zijn met een plaats in play-off 2 en kan, mits wat geluk, nog een Europees ticket bemachtigen. Alleen rijst de vraag met welk team KV Mechelen volgend seizoen zal aantreden in de hoogste klasse.

Het team wist eerder al contracten van jonge spelers open te breken, maar er staan ook enkele absolute sterkhouders op vertrek. Gaetan Coucke en Elias Cobbaut zullen naar alle waarschijnlijk de spreekwoordelijke Mechelse deur achter zich toe trekken en Islam Slimani ziet zijn contract aflopen. Verder is het onduidelijk of Norman Bassette bij de club blijft. De spits wordt gehuurd van SM Caen, maar de aankoopoptie van vijf miljoen euro lijkt wat te hoog voor Mechelen. 

Poll: Kan Malinwa volgend seizoen opnieuw meedoen om play-off 1?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Gaetan Coucke  I  Elias Cobbaut  I  Islam Slimani  I  Norman Bassette

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024