‘Hazard en Bakayoko kijken op: Onverwachte buitenkans voor Belgische topclubs’

‘Hazard en Bakayoko kijken op: Onverwachte buitenkans voor Belgische topclubs’
Woensdag 05 april 2023 - 12:00   I   door Redactie

Bij PSV lopen er momenteel twee Rode Duivels rond. Johan Bakayoko mocht in de vorige interlandperiode zijn debuut maken, terwijl Thorgan Hazard — die net terugkeerde uit blessure — inmiddels 47 caps en negen doelpunten achter zijn naam heeft staan.

Bij PSV zijn ze fan van Belgische voetballers. Vooral in de jeugdreeksen lopen er heel wat toptalenten rond, maar er zijn er niet veel die het waarmaken bij het A-elftal. Bakayoko is een uitzondering. Bij het tweede elftal is Mohammed Doudah momenteel geen vaste waarde.

De 20-jarige middenvelder mocht dit seizoen achttien keer meespelen en wist vier assists af te leveren. Doudah is einde contract en heeft woensdag te horen gekregen dat zijn overeenkomst niet opengebroken zal worden. Hij mag dus transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Een jonge, talentvolle, Belg die gratis op te pikken is, is natuurlijk een buitenkans voor heel wat Belgische club. Hij heeft trouwens een verleden bij Anderlecht, waar hij tot 2013 speelde. Het is vooralsnog onduidelijk waar zijn toekomst ligt, maar het zou ons verbazen als hij niet snel enkele (Belgische) aanbiedingen op zak heeft.

Poll: Moet jouw favoriete JPL-club proberen om Doudah aan te trekken?

TAGS  I  Rode Duivels  I  PSV

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023