Heel Europa heeft het na eerste zege Tedesco over déze twee Rode Duivels

Heel Europa heeft het na eerste zege Tedesco over déze twee Rode Duivels
Zaterdag 25 maart 2023 - 10:00   I   door Redactie

Dat de Rode Duivels vrijdag met 0-3 gewonnen hebben tegen Zweden, dat wist je al wel. Dat Romelu Lukaku drie keer gescoord heeft wist je waarschijnlijk ook al.

De Belgische kranten staan natuurlijk vol met meningen en analyses over onze nationale voetbalhelden. Maar ook in het buitenland is er met veel aandacht naar de Duivels gekeken. In Frankrijk bijvoorbeeld, waar L’Équipe laaiend enthousiast was over Dodi Lukebakio.

“Hij was alom tegenwoordig op zijn rechterflank. Beschikbaar in het korte spel én in de diepte, trok hij het aanvallende spel naar zijn flank”, klonk het bij onze zuiderburen. “Hij was de meest beslissende speler en heeft zijn kandidatuur ingediend om Hazard op te volgen”, liet het Spaanse AS optekenen.

Bij La Gazzetta dello Sport zagen ze dan weer dat Lukaku de strijd met Ibrahimovic wist te winnen: “Ontketende Lukaku scoort hattrick bij Ibrahimovic thuis. Een monoloog. Een nieuwe ronde in de eeuwige strijd tussen Ibrahimovic en Lukaku eindigde duidelijk in het voordeel van die tweede.”

Poll: Welke Duivel die aan de aftrap verscheen vond jij het beste spelen tegen Zweden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Zweden

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023