‘Club-fans stomverbaasd: Mannaert flatert en zorgt voor énorme domper’

‘Club-fans stomverbaasd: Mannaert flatert en zorgt voor énorme domper’
Woensdag 22 maart 2023 - 08:30   I   door Redactie

De laatste jaren hebben Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe goed werk verricht op de transfermercato. Afgelopen zomer (en winter) sloegen ze de bal weliswaar een paar keer mis.

Zomeraanwinsten Boyata en Yaremchuk hebben nog niet kunnen bevestigen bij het A-elftal. Wie dat ook niet heeft kunnen doen — en waarschijnlijk nooit zal doen — is Cyle Larin. De Canadees werd deze zomer transfervrij aangetrokken.

In dertien wedstrijden bij Club Brugge wist hij amper één keer te scoren. Hij besloot deze winter de blauw-zwarte deur dan ook achter zich dicht te trekken. Hij tekende op huurbasis voor Real Valladolid.

In de Spaanse eerste klasse kon hij inmiddels al vijf keer scoren in acht wedstrijden. Valladolid zou zijn aankoopoptie willen lichten. Naar verluidt bedraagt die amper twee miljoen euro. Zijn waarde wordt rond zes miljoen euro geschat.

Doorverkoop

Maar het plan van de Spaanse eersteklasser zou niet zijn om Larin ook volgend seizoen te houden, dat meldt het lokale El Gol Digital. Er is naar verluidt interesse vanuit Engeland en ze zouden hem voor vele miljoenen kunnen verkopen. Miljoenen waar Club dus naast zal grijpen.

Poll: Is het tijd voor Club om Mannaert aan de kant te schuiven?

TAGS  I  Club Brugge

zaterdag 3 juni 2023

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023