'Anderlecht toont geen genade en gooit supertalent om déze reden uit de A-kern'

'Anderlecht toont geen genade en gooit supertalent om déze reden uit de A-kern'
Vrijdag 03 februari 2023 - 18:00   I   door Redactie

Het is ze bij Anderlecht menens om een nieuwe sportieve cultuur te installeren. Dat ondervinden in eerste instantie de spelers.

Want Technisch Directeur Jesper Fredberg en trainer Brian Riemer lachen er niet mee. Wie niet voldoet, wordt tijdelijk of definitief aan de kant geschoven. Dat heeft nu ook een absoluut toptalent als Lucas Stassin ondervonden.

De 18-jarige aanvaller speelt de pannen van het dak bij RSCA Futures, maar blijkbaar zijn de prestaties bij de paars-witte beloftenploeg niet voldoende. Volgens La Dernière Heure zou Stassin vanaf nu immers niet meer mogen meetrainen met de A-kern.

De Waalse krant meldt dat het feit dat zijn fysieke data niet aan de norm voldoen aan de basis liggen van die beslissing. De youngster zou niet voldoende kilometers lopen, zo wordt er geschreven.

Pijnlijk

Straf, maar wel pijnlijk voor Stassin. Vooral omdat eigenlijk verwacht werd dat de vlotscorende spits wel eens zijn kans zou kunnen krijgen bij de eerste ploeg. Dat zal nu dus voor onbepaalde tijd uitgesteld worden.

Poll: Vind je dit een goede reden?

TAGS  I  Anderlecht  I  RSCA Futures

maandag 27 maart 2023

zondag 26 maart 2023

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023