Wat denken De Bruyne, Courtois en Lukaku over nieuwe bondscoach?: “Verontrustend”

Wat denken De Bruyne, Courtois en Lukaku over nieuwe bondscoach?: “Verontrustend”
Woensdag 01 februari 2023 - 12:30   I   door Redactie

Er wordt verwacht dat de nieuwe bondscoach van de Rode Duivels deze week eindelijk voorgesteld zal worden. De voetbalbond heeft een akkoord bereikt met Domenico Tedesco.

Bij Het Laatste Nieuws moest Marc Degryse echt iets kwijt over de nieuwe bondscoach. Hij zit namelijk met een aantal vragen: “Wat denken Kevin De Bruyne, Thibaut Courtois en Romelu Lukaku hiervan?”

“Zij zijn gewoon om elke week te trainen onder de Guardiola's en Ancelotti's van deze wereld. Dan komen ze bij de nationale ploeg bij een trainer die nog alles te bewijzen heeft”, verklaart de analist.

“Het belangrijkste zal zijn om hen op dezelfde golflengte te krijgen”, aldus Degryse. “Als je de Grote Drie meekrijgt, zal de rest wel volgen!” Toch maakt de analist zich ook wat zorgen.

Scott Parker

“De aanstelling van Tedesco doet me wat denken aan die van Parker bij Club”, verrast Degryse. “Ook een jonge trainer, die ondanks positieve commentaren relatief snel weer weg was bij zijn eerste clubs.”

“Die tendens moeten ze toch dringend keren, want voor je het weet ben je de coach die overal snel weer weg is”, concludeert de analist. “Tedesco heeft nergens langer dan anderhalf jaar gezeten. Toch redelijk verontrustend.”

Poll: Zullen de Duivels zich kwalificeren voor het EK van 2024?

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 1 april 2023

vrijdag 31 maart 2023

donderdag 30 maart 2023