Vrouwlief Roos doet onthulling over ex-Club-kapitein Vormer: “Wat heb ik nu gedaan?!”

Vrouwlief Roos doet onthulling over ex-Club-kapitein Vormer: “Wat heb ik nu gedaan?!”
Zaterdag 28 januari 2023 - 12:00   I   door Redactie

Ruud Vormer werd aan het begin van het seizoen (en het einde van het vorige) via de bank naar de tribune verbannen bij blauw-zwart. Deze winter maakte hij de overstap naar Zulte Waregem.

“Ruuds vertrek bij Club had nooit fantastisch kunnen zijn. Wanneer je als aanvoerder op de bank belandt, en vervolgens in de tribune, doet dat pijn. Heel veel pijn zelfs, voor iemand zoals Ruud”, opent Roos, de wederhelft van Ruud, het interview bij Het Laatste Nieuws.

“Daarom dat hij in die laatste maanden niet meer naar de wedstrijden wilde gaan”, onthult ze plots. “Natuurlijk was hij gefrustreerd. Ruud is een sportman. Als hij eruit wordt gezet, is dat een ramp. Voor iedereen! Zoiets valt in zijn ogen niet te relativeren.”

Vormer had het moeilijk in die periode: “De kinderen beseften dat Ruud niet zichzelf was. Ik heb hen toen uitgelegd dat het kwam omdat papa niet meer mocht meedoen bij Club. Weet je, ik ga heel lang mee in een verhaal. Tot op een zekere hoogte, want dán word ík boos!”

Zulte Waregem

“Ik moet toegeven dat ik het ontzettend gedurfd vond van Ruud om bij die club te tekenen”, vertelt Roos over Vormer zijn nieuwe ploeg. “Dat Ruud hier zijn carrière mooi kan afsluiten, en zich weer goed voelt, was het belangrijkste.”

“Het was nog te vroeg om hele dagen thuis te zitten. Ruud is er nog niet klaar mee. En als je dan ziet dat Zulte Waregem intussen al een paar keer heeft kunnen winnen, is dat gewoonweg fantastisch”, concludeert ze. “Anders had hij misschien gedacht: 'Oh nee, wat heb ik nu gedaan?’ ”

Poll: Heeft Vormer de juiste keuze gemaakt toen hij voor Zulte koos?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

zaterdag 1 april 2023

vrijdag 31 maart 2023

donderdag 30 maart 2023