‘Sacha Kljestan ziet dé oplossing voor Anderlecht en gaat verrassende comeback maken’

‘Sacha Kljestan ziet dé oplossing voor Anderlecht en gaat verrassende comeback maken’
Zaterdag 28 januari 2023 - 08:30   I   door Redactie

Sacha Kljestan heeft geen introductie nodig bij de paars-witte fans. De Servische Amerikaan speelde maar liefst 180 wedstrijden voor Anderlecht.

Bij Het Nieuwsblad pakte de middenvelder — die eerder deze maand zijn schoenen aan de haak hing — uit met enkele straffe uitspraken over de recordkampioen.

Anderlecht is mijn lievelingsclub en ook degene waar ik de meeste wedstrijden voor speelde en de meeste prijzen mee won. Ik voel er de grootste connectie mee, ook met alle mensen in de club en het wonen in Brussel”, aldus Kljestan.

“Ik hou oprecht van Anderlecht en zal mijn momenten daar altijd koesteren”, is hij duidelijk. Maar wil hij ook ooit terugkeren naar Brussel?: “Als Anderlecht mij vraagt, zou dat de enige club zijn waarvoor ik mijn familie uit LA zou willen verhuizen!”

Malaise

De voormalige middenvelder ziet dat de malaise bij Anderlecht momenteel groot is: “Ik wil mijn club helpen. Ik zie welke veranderingen er moeten gebeuren om de club ‘great again’ te maken”, klinkt het verrassend. “Maar momenteel ben ik daar niet klaar voor. Ik focus op mijn job als analist bij Apple TV.”

Poll: Zou jij Kljestan graag aan de slag zien gaan bij RSCA?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 1 april 2023

vrijdag 31 maart 2023

donderdag 30 maart 2023