‘Paars-wit wil nu ook déze twee verrassende spelers tijdens winter nog ergens dumpen’

‘Paars-wit wil nu ook déze twee verrassende spelers tijdens winter nog ergens dumpen’
Maandag 23 januari 2023 - 09:00   I   door Redactie

Anderlecht wist zondag de drie punten te veroveren tegen rode lantaarn Seraing. Brian Riemer liet al weten dat hij deze winter nog een aantal versterkingen verwacht.

Die versterkingen zouden vooral nodig zijn in het aanvallende compartiment. De lijst met namen die mogen vertrekken is best al groot bij de recordkampioen, maar er zouden er toch nog twee aan toegevoegd worden. De eerste is Benito Raman, die tegen Zulte nog twee keer wist te scoren.

Als Anderlecht nog offensieve versterkingen aantrekt, dan zal Raman waarschijnlijk weer naar de bank verhuizen. Iedereen weet inmiddels dat hij zich niet in die rol kan vinden. Het Laatste Nieuws weet dat als er een ploeg komt aankloppen, Anderlecht zich niet zal verzetten.

Naast Raman zou er ook opnieuw een (top)talent paars-wit kunnen verlaten. HLN meldt namelijk dat ze binnen de club niet overtuigd zijn van Killian Sardella (20). Opvallend is dat beiden voor de wedstrijd tegen Seraing wel aan de aftrap mochten verschijnen van Riemer. Ook Duranville lijkt trouwens op weg naar de exit.

Poll: Wie zou jij het hardste missen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Seraing

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023