Déze ex-Duivel wordt aangeduid als ideale opvolger van Martinez: “Geknipte profiel!”

Déze ex-Duivel wordt aangeduid als ideale opvolger van Martinez: “Geknipte profiel!”
Donderdag 01 december 2022 - 10:00   I   door Redactie

Het zou zomaar kunnen dat Roberto Martinez binnenkort niet langer de bondscoach van de Rode Duivels is. Zijn contract loopt eind december af en de onderhandelingen zouden nog steeds lopende zijn.

Als de Belgen donderdag niet doorstoten naar de achtste finale, wordt de kans een pak kleiner dat het contract van Martinez verlengd wordt. Een groot deel van de Duivels die hij momenteel onder zijn hoede heeft namen deel aan een trainerscursus.

Daarmee kunnen ze als assistent of jeugdcoach aan de slag. Eén van hen was Vermaelen, die er kennelijk bovenuit stak tijdens de lessen. “ De eerste keer dat ze zelf een training moesten opstellen hebben alle studenten mij met vragen bestookt", opent Van der Haegen — de leraar van de Duivels — bij Knack.

"Behalve Thomas Vermaelen, die heb ik niet gehoord, maar na een maand leverde hij de perfecte sessie af. Ik kan hem zo in de syllabus steken”, klinkt hij vol lof over de ex-Duivel. “Hij heeft het geknipte profiel om bondscoach te worden!"

Bondscoach 

"Vermaelen is een voorbeeldprof geweest, een harde werker die bij de grootste clubs speelde én hij wordt door iedereen gerespecteerd om zijn perfectionisme en zijn gedrevenheid. Een toptrainer is hij alvast!", concludeert de lesgever.

Poll: Zou jij Vermaelen graag aan het werk zien als bondscoach?

TAGS  I  Rode Duivels

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023